Безплатна Консултация: 0700 20 223office@fujitsu-general.bg БГ EN

КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ НА FUJITSUGENERAL

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ, ВИСОКО-ЕФЕКТИВНИ И ЩАДЯЩИ ОКОЛНАТА СРЕДА

Климатичните системи на Fujitsu General осигуряват комфортна температура в сградата през цялата година. Без значение дали се използва за охлаждане или обезвлажняване, в жилищни или офисни помещения, или като спестяващ разходи заместител на стандартните отоплителни системи, модерната и енергийно-ефективна инверторна технология постоянно осигурява идеална температура в помещението. Разнообразието от вътрешни и външнитела, които могат да се комбинират, тяхното самостоятелно регулиране, лесенмонтаж и максималнотоудобство, което осигуряват, правят избора на климатична система Fujitsu General не само мъдър, но и много лесен ход.

Стенен тип

Стенните уреди на Fujitsu General са тихи като шепот, могат да се съчетават с почти всякакъв интериор поради неподвластния си на времето дизайн и осигуряват идеална температура впомещението, оставайки незабележими.

Стенно-таванен тип

Изключително тихите таванно-стенни уреди на Fujitsu General съчетават предимствата на стенните и на таванните уреди в един модел с изчистен дизайн и висока ефективност.

Подов тип

Тихите като шепот подови уреди на Fujitsu General правят особено впечатление с високата си ефективност и могат да се съчетават с всякакъвинтериор поради елегантния си дизайн.

Подово - таванен тип

Елегантните касетни модели на Fujitsu General предлагат максимална гъвкавост, като могат да бъдат монтирани както на пода, така и на тавана.

Таванен тип

Мощните и компактнитаванни уреди на Fujitsu General са идеални за помещения с малко свободно пространство, тъй като не биха заели много от него.

Касетъчен тип

Таванните касети на Fujitsu General могат да бъдат монтирани на тавана без да са натрапчиви в интериора, осигурявайкикомфортна климатизация, която да се усеща без те да бъдат забелязвани.

Канален тип

Високоефективните уреди от тръбен тип на Fujitsu General могат да бъдат вграждани в почти всякакви окачени тавани поради ниската си височина за монтаж и затова са почти невидими.

МУЛТИ-СПЛИТ СИСТЕМИ

Мулти-сплит системите на Fujitsu General са идеални за климатизациятана няколко независими едно от друго помещения при използванетона едно единствено външно тяло.

Получи обаждане от специалист